nedjelja, 21. studenoga 2010.

Jolibook sada na prodaju u Velikoj Britaniji, prvi batch narudžbi brodova ponedjeljak

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/21/jolibook-now-on-sale-in-the-uk-first-batch-of-orders-ships-mond/:
Izgleda kao Jolicloud zna kako zadržati proizvoda u tajnosti - samo deset dana nakon otkrivanja Jolibook na svijetu, to je već na prodaju u par e-tailers. Da, to je samo netbook, i prilično standardni jedan po jedan da - možete prijeći 10,1-inčni WSVGA zaslon, Intel GMA 3150 grafičkom, 1GB RAM, 250GB hard disk i 0,3 megapixel webcam pravo isključiti vaš praonica popis. Ali to nema instant-on OS Jolicloud 1,1 na brodu, i dual-core 1.5GHz Atom N550 procesor na vlast kroz osnovne zadatke, a za potvrdila £ 279 (oko $ 443) to bi također čini se da su cijene na utakmicu . Nađi je Vye ili Amazon UK, ako ste već prodali, i očekujem da zapravo to primiti prije dugo - osnivač Tariq Krim Tweets koje narudžbe ovaj vikend će brod u ponedjeljak ujutro.

Jolibook sada na prodaju u Velikoj Britaniji, prvi batch narudžbi brodova ponedjeljak prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 21. studeni 2010 14:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Netbooknews | izvor Vye PC , Amazon UK | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar