četvrtak, 13. listopada 2011.

Apple navodno pokušava dodati film streaming na svoje iCloud

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/13/apple-reportedly-trying-to-add-movie-streaming-to-its-icloud/:
Appleov iCloud možda su tek pokrenuli, ali prema glasinama izvijestila LA Times i Wall Street Journal, to je već pregovara s holivudskim dodati filmova na uslugu (smiješno kako se stvari promijenilo u pet godina .) vrijeme je posebno znatiželjan, jer Apple , uz Disney, jedan je od značajnih holdouts iz filma studio-podlogom Ultraljubičasto shemu sa sličnim kupiti jednom / potok bilo težnji da samo pritisnite ulicama ovog tjedna. Međutim, prema "ljudi upoznatih sa slučajem" to može omogućiti pristup na ultraljubičasto iThings preko app, a također donosi svoje uobičajene medijske lock-u magiju tako i bacanje u streaming primjeraka bilo pomaka kupljene na iTunes, ali samo na vlastitu hardvera . Nedavno aktivirana streaming kupili TV emisije na Apple TV emisije oblak potencijala, ali morat ćemo pričekati ponude će biti potpisan prije nego što Sjevernoj Karolini Datacenter stavlja Hollywood je najbolje na to-do list.

Apple navodno pokušava dodati film streaming na svoje iCloud prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13 listopad 2011 05:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor LA Times , Wall Street Journal | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar